WaveCel

De nieuwe life changing helmen van Bontrager

Deze exclusieve technologie van Bontrager is een ingrijpende verandering op het gebied van helmen. Het is 48x effectiever dan standaardhelmen met EPS-schuim bij het voorkomen van een hersenschudding door een fietsongeval.

Bekijk de Wavecel helmen hier

Bontrager XXX WaveCel racehelm

Bontrager XXX WaveCel combineert zeer hoogwaardige, comfortabele bescherming met de beste aerodynamica. XXX is de WaveCel-helm waarmee de heren- en damesteams van Trek-Segafredo rijden.

Bontrager Specter WaveCel racehelm

Bescherm jezelf op het allerhoogste niveau. De Bontrager Specter WaveCel biedt de allerbeste combinatie van veelzijdigheid en comfort voor dagelijkse ritten op asfalt, trails, gravel of waar dan ook. Onverhard of verhard, snel of rustig, deze nieuwe beschermings-’golf’ geeft het vertrouwen dat je nodig hebt, waar je ook gaat fietsen of racen.

Bontrager Blaze WaveCel mountainbikehelm

Als je heftige trails rijdt, heb je vertrouwenwekkende bescherming nodig. De Bontrager Blaze WaveCel  biedt de beste prestaties en bescherming op elke trail, van flowy singletracks tot aan vette downhills. Deze helm is nu verkrijgbaar in een beperkte oplage met andere kleurstellingen.

Bontrager Charge WaveCel Commuterhelm

Bontrager Charge WaveCel Commuter is een modieuze fietshelm die hoog scoort op het gebied van vormgeving en veiligheid. Hij is perfect geschikt voor woon-werkverkeer, e-bike-ritten en dagelijkse avonturen. Je hoeft niet te kiezen tussen mode en functionaliteit want deze helm is voorzien van de meest geavanceerde veiligheidstechnologie.