Molsesteenweg 13, 2490 – Balen – BelgiĆ«

Veel gestelde vragen

Enkele snelle antwoorden op uw eventuele vragen

Herstellen jullie fietsen van andere winkels en merken?

Wij herstellen fietsen van elk merk en van alle winkels maar wij wijzen hierop dat onze klanten met hun fietsen steeds voorrang krijgen op een herstelling.

Welke fietsen hebben jullie op voorraad en in jullie toonzaal?

U kan ons altijd contacteren of wij een bepaald model in onze toonzaal hebben. Wij werken aan een online oplossing om iedereen steeds te kunnen informeren over welke modellen altijd te bezichtigen zijn.

Hebben jullie een webshop?

Deze website is volledig ontworpen om ook online accessoires en kledij aan te bieden tegen scherpe prijzen en een snelle levering. Om deze volledig tot in de puntjes uit te werken hebben wij nog even tijd nodig; Van zodra deze klaar is, zullen jullie hier nog van horen met een grote lancering.

Welke merken verkopen jullie?

Wij bieden het volledige gamma van Trek Bikes aan, aanvullend met Electra en Batavus lifestyle fietsen. Bontrager is ons hoofdmerk voor accessoires en kledij. Garmin, Mio en Polar fietsnavigatie zijn altijd beschikbaar in onze shop.

Hoelang moet ik wachten op een herstelling?

Wij proberen altijd om elke herstelling van onze klanten binnen de 24 uur op te lossen. Op afspraak kan ervoor gezorgd worden dat U wacht tijdens de herstelling voor een snelle oplossing.

Hoe maak ik een afspraak voor een herstelling?

De snelste manier om een afspraak te maken is om ons telefonisch te contacteren. Dit kan steeds tijdens de openingsuren op 014 32 06 06. Ook via email of sociale media staan wij steeds paraat om U te helpen of om een afspraak vast te leggen.

Contacteer ons

    Onze winkel