Maatwerk

We ontmoeten elkaar op de weg en op de trails. We rijden, we racen, we trainen. En we doen dat niet als naamloze fietsers, maar als individuen. We voelen ons één bij onze gezamenlijke passie, maar we zijn ook allemaal uniek. Project One respecteert dit feit. 

Ontwerp elk detail van je droomfiets en laat ons vervolgens je visie tot leven brengen. Wij creëren jouw fiets zoals we elke Project One-fiets bouwen: met de vaardigheden die alleen de meest ervaren fietsenbouwers en kunstenaars in huis hebben. 

Als jij op je Project One rijdt, dan rijd je iets dat met de hand is gemaakt door iemand die jou wilde verbazen, die jouw visie wilde uitdragen en de enige op aarde die al verliefd was op jouw fiets voordat jij dat werd.

Kies je model

Blijf op het asfalt met de Madone, Domane, Emonda of Speed Concept of ga met je droomfiets de trails op met de Top Fuel, Procaliber of Fuel EX.

Kies je vormgeving

Duizenden kleurschema’s en ontwerpen, van schaamteloos eenvoudig tot ongehoord gaaf.

Kies je onderdelen

Je kunt elk detail naar eigen voorkeur speciferen, van wielset en onderdelengroep tot zadel en stuur.

Vraag je offerte

Sla jouw Project One creatie op en stuur ons deze door voor een op maat gemaakte offerte.

Verstuur jouw ontwerp

Trek Madone – De ultieme racefiets

Soepel, aerodynamisch en licht. Deze ultieme racefiets koppelt geavanceerde racefietsaerodynamica aan IsoSpeed voor een onovertroffen rijkwaliteit.

Personaliseer hier uw Madone

Trek Domane – The smooth advantage

Rij langer door met de Domane. Dankzij IsoSpeed voelt de weg onder de Domane vlak en kun je er overal op racen en de mooiste avonturen beleven.

Personaliseer hier uw domane

Trek Emonda – de lichtste serie productieracefietsen ooit

De Émonda is een vederlichte racefiets met een uitzonderlijke balans en stuurgedrag. Hij klimt, daalt en stuurt als een Grand Tour Champion.

Personaliseer hier uw emonda

Trek Speed Concept – Ongelofelijk aerodynamische prestaties

Onze meest aerodynamische triatlonfiets ooit, is gemaakt voor jouw snelste tijdritten en voorzien van geavanceerde technologie speciaal voor de triatlon.

Personaliseer hier uw Speed Concept

Andere Trek Race fietsen