• GETEST: ANWB beoordeelt de Trek Ibiza 7-speed
  • GETEST: ANWB beoordeelt de Trek Ibiza 7-speed
  • GETEST: ANWB beoordeelt de Trek Ibiza 7-speed

GETEST: ANWB beoordeelt de Trek Ibiza 7-speed

De scholen zijn inmiddels al weer enige tijd begonnen en alle scholieren maken hun dagelijkse rit naar school. Wie recentelijk een nieuwe fiets heeft aangeschaft, zal hier iedere dag het genot van ervaren. Maar zo aan het begin van het schooljaar zijn er ook scholieren die met smart uitkijken naar een nieuwe fiets omdat hun oude karretje het iedere dag kan begeven of dat de afstand naar school toch zo groot blijkt te zijn dat ze verlangen naar een fiets die de kilometers iets makkelijker overbrugt.

ANWB heeft verschillende merken, waaronder Trek, getest, hierbij werd de nadruk gelegd op de rijeigenschappen, de zitpositie en het comfort van de fiets. Daarnaast keken zij ook kritisch naar de gemonteerde onderdelen. Conclusie: met de kwaliteit van de meeste schoolfietsen zit het wel goed.
ANWB:
Geen specifieke schoolfiets, maar meer een allrounder. De Trek Ibiza straalt klasse uit, de stylingafdeling heeft zijn best gedaan. Qua rijeigenschappen valt er op de Ibiza niets af te dingen, de fiets rijdt geweldig. Een perfecte schoolfiets voor leerlingen die grote afstanden moeten overbruggen. Uitgerust met een v-brake voor en rollerbrake achter, stevige achterdrager, een goede standaard, naafdynamo en een 7 versnellingsnaaf.
Kom deze fiets ontdekken in onze toonzaal en maak vrijblijvend een testrit met deze prachtige allrounder. Beschikbaar in 21-speed voor 579,00 EUR en in 7-speed voor 649,00 EUR.