Opendeurdagen vanaf zaterdag 17 maart tot zaterdag 24 maart 2018

De lente komt er aan en wij zetten onze deuren open.

Kom langs van zaterdag 17 tot en met zaterdag 24 maart 2018 en ontvang onze unieke voorjaarskortingen! Wij zijn maandag tot vrijdag open van 9 uur tot 18 uur en zaterdag tot 16 uur.

 

Tijdens onze opendeurdagen bieden wij bij aankoop van een nieuwe fiets naast een fikse korting ook een aantal extra’s aan. Kom vrijblijvend een kijkje nemen naar ons ruime aanbod fietsen, maak kennis met alle nieuwigheden en ontdek welke gratis verrassingen uit de lucht komen gevallen.

Bent u op zoek naar een betrouwbare elektrische fiets?

Maak dan een testrit met de nieuwe geluidsloze middenmotor van Bosch en is 300Wh voor u niet voldoende, dan kiest u eenvoudig voor een accu met 400Wh of 500Wh capaciteit.

Van sportieve tot de meest comfortabele en onderhoudsvriendelijke elektrische fietsen, wij hebben het voor u.

Of bent u een racefanaat?

Ervaar de samensmelting van kracht, aerodynamica, rijkwaliteit en integratie in de Trek Madone.

Ontdek de ultieme lichte racemachines die de grenzen verleggen van wat mogelijk is op het vlak van gewicht en prestaties met de Trek Emonda.

Of verken de meest ruwe wegen met een verbazingwekkende krachtoverbrenging op de meest uitgebalanceerde en stabiele racegeometrie van de Trek Domane.

Ook de triatlonmachine van Trek genaamd de Speed Concept is in zijn nieuwe model te bezichtigen en maak kennis met een niet te evenaren systeem van aerodynamische integratie en een ongelofelijke zitpositie.

Eerder voor het mountainbikes?

De Trek Procaliber is de nieuwe norm voor snelle en slim ontworpen hardtails en brengt compromisloze crosscountry-prestaties met zich mee.

Liever een elektrische mountainbike? Geen probleem!

Ontdek ook ons volledige gamma stads, hybride en kinderfietsen, ideaal voor de start van het nieuwe fietsseizoen.

Geef een reactie